Jane Lushka

Jane Lushka is een Nederlands label. Het lente zomer seizoen 2015 brengt voor het eerste een totaalcollectie uit, die uit verschillende thema’s bestaat en verdeeld is over drie leveringen. (twee hoofdleveringen en een flash collectie) De collectie is casual en stoer en past bij iedere vrouw, iedere dag.

jane luhska

ISABEL DE PEDRO

Het vrouwelijke silhouet staat altijd centraal in de ontwerpen van de Spaanse Isabel de Pedro. Het label doet echt iets voor het vrouwenlichaam. Door haar taillering weet De Pedro het sexappeal van iedere vrouw naar boven te halen. Daarnaast valt het label op door de creatieve, vaak barokke manier van ontwerpen. De Pedro put inspiratie uit haar brede interesse voor film, cultuur, gastronomie en kunst.

dames mode herfst najaar 2016

OSKA

Een duits merk bekend om de kwaliteit van haar stoffen en de goede pasvorm.De ontwerpers van Oska hanteren een wat losser silhouet, zodat de kleding comfortabel draagt en toch ook vrouwelijk & sportief is.

mode herfst winter 2016

OSI

mode najaar 2016

Sandwich

Sandwich is mode die dagelijks draagbaar is, en toch vol verrassingen zit: met schoonheid in onverwachte details. Deze filosofie van de Dagelijkse Schoonheid zie je terug in kleding met een authentieke down-to-earth stijl die doorspekt is met uitzonderlijke elementen.
Net als in het echte leven.

sandwich fashion autumn

nieuw! drykorn

Jong fashion label dat streeft naar de perfecte pasvorm.

nieuw modemerk bij louise deventer

Masai

Een Deens merk geinspireerd door de Masai, een nomadisch volk uit Oost Afrika. Makkelijk draagbare kleding die gemaakt is van natuurlijke materialen. In de zomer wordt er vooral met viscose gewerkt. Masai heeft naast mooie, lieflijke prints ook stoere grafische dessins veelal zwart/wit in de collectie.

deense mode

summum

Dit Amsterdamse modelabel ontwerpt voor de stijlvolle moderne vrouw die weet wat ze wil. De collectie van Summum is inmiddels compleet met jassen shawls en accessoires.

summum at louise mode deventer

Cassiopée

Een exclusief mode merk in onze collectie dat zijn oorsprong heeft in Frankrijk. Dit vrouwelijke merk is vooral bekend om de fijne materialen die soepel vallen en niet kreuken. Een perfect dames merk voor vrouwen die vaak op reis moeten. Vanuit de koffer kan men het direct dragen. Cassiopée is ook bekend om de leuke en mooie jurken en blazers die iedere vrouw elegant maakt.

Reset

Jassen van Reset zijn leuk, praktisch
en van een goede kwaliteit.

Creenstone

Het populaire merk Creenstone komt van Nederlandse bodem. De jassen hebben een perfecte pasvorm, een groot draagcomfort  en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen.

marc o'polo

najaarsmode

street one

Young fashion voor vrouwen. Het staat voor trendy en super goed te combineren mode met een uitstekende pasvorm en kwaliteit én een fantastische
prijs-kwaliteitverhouding.

street one mode louise deventer

marc o'polo

Tijdloze kledingstukken in natuurlijke  materialen. De stijl van Marc O’Polo varieert van casual tot chic en straalt een stadse casual lifestyle uit.